EXCLUSIV! Jocul de poker continuă! „Valetul” Baliţchi se pregăteşte de avansare, în funcţia de Ministru la Interne?!


Foarte recent, din surse apropiate de conducerea Serviciului Vamal am aflat, că premierul pregăteşte un nou troc, care vine să-i întărească hegemonia şi puterea absolută la frontieră.

Se vorbeşte în mare taină prin unele culoare, că în curând cartea „regelui”-ministru Roibu va fi bătută de cea a „valetului” Baliţchi. Contextul trocului ar consta nici pe departe în prestaţia slabă în calitate de ministru a lui Roibu, lipsa spiritului reformator la MAI, sau explozia criminalităţii în societate, ci în anumite materiale şi dosare „pipărate” aflate în gestiunea actualului ministru şi care îi încurcă iţele premierului la frontieră.

Astfel, conform informaţiei, premierul a decis să meargă pe resurse umane apropiate şi devotate, „de familie”, pentru a evita pe viitor complicaţiile inutile. Totodată, paralel cu rocada Baliţchi-Roibu, se preconizează ca „Valetul” să fie succedat la Vamă de una din persoanele de încredere, din suita acestuia, fiind rostit în şoaptă numele actualului director al Departamentului venituri şi tehnologii Informaţionale al SV, Corneliu Trofăilă, figurant anterior pe un caz scandalos de introducere în ţară a autoturismelor prin contrabandă de către un membru de top al PLDM.

Mutarea se preconizează a fi realizată până la 1 iulie, când Serviciul de Grăniceri se va reorganiza în Poliţia de Frontieră şi respectiv va trece în subordinea MAI-ului, respectiv a aceluiaşi Tudor Baliţchi. Astfel, „Valetul” va obţine toate pârghiile de control la frontieră şi este foarte clar cui i le va duce poclon…

Ăsta DA „ace” din mânecă! Nu? 😉

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: