EXCLUSIV! Reglări de conturi în „brigada” lui Bandiţchi!


Îmi pare foarte rău s-o spun şi inclusiv s-o scriu: NU MĂ MIRĂ incidentul de azi dimineaţă cu implicarea şefului direcţiei Securitate internă a Vămii!

Nu mă miră pentru că nu este primul caz! Simptomele au început mai de demult. În zadar credeaţi că eu visez avioane când Vă zic că Vama moldovenească a ajuns pe mâna unei GRUPĂRI CRIMINALE! Amintiţi-vă de cazul atacului dubios din ianuarie curent asupra directorului departamentului Aplicarea legii al Vămii, Iurie Ceban, acesta refuzând să colaboreze cu ancheta pentru a fi elucidaţi autorii, dar şi cei care au comandat atacul!

Amintiţi-vă şi de recentul caz cu Vasile Mîţa, vameş apropiat al lui Bandiţchi care a agresat un cetăţean fiind în stare de ebrietate în TIMPUL SERVICIULUI, la volanul maşinii de SERVICIU, având sub covoraşul maşinii o ARMĂ DE FOC, fără a avea şi un permis de posesie pentru această armă!

Incidentul de azi cu implicarea lui Victor Pîrţac, şeful direcţiei Securitate internă a Serviciului Vamal, apropiat al lui Vladlen Stadler (alias Kirdyk), una din persoanele „din umba” lui Bandiţchi (alias Valet), care este şi cumnatul lui Marcel Pulbere (alias Murka), fost coleg de grupă la facultate cu generalul de la Vamă. Victima atentatului de azi este apropos „prin coincidenţă” şi fratele şefului secţiei Contrabandă a direcţiei Investigarea fraudelor a M.A.I. Timofei Pîrţac! Pîrţac este cunoscut în Vamă drept „haiducul” pus să stoarcă bani din operatorii economici şi vameşii din posturi, pentru „necesităţile şefilor”! Deţine în prezent cetăţenia Republicii Moldova şi a… Elveţiei, unde şi se află în prezent familia lui! Nu mă mai miră nici „coincidenţele” astea! Şi nici păienjenişul bandiţilor lui… Bandiţchi!

Nu mă miră şi pentru că soarta a vrut să cunosc mai multe detalii despre stilul şi practicile acestei GRUPĂRI CRIMINALE… Şi nu din auzite! Pentru că nu mă mir… mă şi tem că… MAI URMEAZĂ!

Anunțuri

Etichete: , , , ,

Un răspuns to “EXCLUSIV! Reglări de conturi în „brigada” lui Bandiţchi!”

  1. EXCLUSIV! “Aberaţii” INCONTESTABILE despre accidentul lui Bandiţchi de la Orhei (FOTO) | Veaceslav Balacci Says:

    […] Bandiţchi, fiind alertaţi de acesta prin telefon. Este vorba de vărul său Vitalie Balinschi, Vasile Mîţa (vezi imaginea din dreapta), şoferul lui Baliţchi şi Vitalie Lazăr, şef de direcţie de la […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: