ULTIMA ORĂ! Filat mobilizează MAI şi Ministerul Educaţiei pentru a-şi salva fotoliul!


FilatusSe pare că Filat, ca un veritabil Gaddafi mioritic nu vrea nici măcar să plece onorabil! Premierul intenţionează să folosească toate resursele financiare, dar şi cele administrative de care dispune pentru a se crampona de fotoliu şi a nu permite să fie dat jos. Instrumentele sale de la MAI şi Ministerul Educaţiei au fost puse serios pe treabă, pentru a pune presiune pe deputaţii din Parlament care îşi vor da mâine votul de neîncredere pentru Guvern şi respectiv pentru a nu admite pierderea „tronului” de către „şăf”!

Deja trei profesori din teritoriu (raioane diferite) mi-au confirmat că astăzi mai multe colective de pedagogi au fost somate de către reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei să fie mâine prezente la locul de muncă, pentru că urmează să se deplaseze la Chişinău, pentru a participa la o manifestaţie în susţinerea Guvernului Filat. Mai mult ca atât, pedagogii primesc asigurări că siguranţa le va fi asigurată de către angajaţii MAI, care vor participa şi ei la aşa-zisa „manifestaţie spontană”!

Spusele pedagogilor se confirmă şi printr-o altă informaţie. La primăria capitalei ar fi fost azi înregistrată o solicitare care prevede organizarea pentru ziua de mâine a unei manifestaţii a „veteranilor MAI”, pentru „apărarea republicii”!

Jalnic! Josnic! Scârbos!

Oameni buni, nu uitaţi: NIMENI NU are dreptul să vă oblige la asemenea acţiuni! Nimeni nu vă poate fura demnitatea şi onoarea, obligându-vă să strigaţi osanale celor care vă fură nu doar prezentul vostru, dar şi viitorul copiilor şi nepoţilor! Înregistraţi, fixaţi, filmaţi abuzurile şefilor! Şi un apel către funcţionari: orice acţiune cu un asemenea caracter, de utilizare a resurselor administrative de stat în scopuri politice şi de grup constituie o componenţă de infracţiune de abuz de putere!

Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: