Lalele galbene de 8 martie, de la Vlad Filat


Cui ne lasi_FilatSpiritul de 8 martie a ajuns şi la Guvern! Ca şi toţi moldovenii care înainte de sărbătorile de primăvară caută disperaţi rezerve inexistente prin buzunarele ciuruite de facturile de iarnă, (încă) premierul totuşi a găsit bani pentru… cadouri! Dacă muritorii de rând în asemenea situaţii de obicei împrumută bani de la vecini, colegi sau cumetri, Filat i-a găsit probabil… în vreo pungă pusă deoparte.

Nu ştiu de ce n-a fost deschisă punga până acum. Poate banii or fi fost puşi deoparte anume pentru această ocazie, 8 martie 2013… Sau poate erau destinaţi pentru a ajunge în alt buzunar şi… cu altă ocazie…

Aşa ori altfel, azi au fost felicitate bunicuţele, cu câte… un os de pe masa de aseară a lui Shor, sub forma unei indexări cu 15% a pensiilor. La o pensie de 600 de lei vedeţi şi voi ce adaos la pensii au să aibă sărmanele pensionare…

N-a fost uitată nici Banca de Economii (o fi doamnă şi ea probabil?!). Aceasta a meritat un cadou mult mai consistent decât bunicuţele, în valoare de 200 milioane de lei!

Şi cireaşa de pe tort: mâine dimineaţă Moldova (doamnă şi ea) va avea parte din partea lui Filat de cel mai CONSISTENT cadou – depunerea scrisorii de demisie preşedintelui Timofti!

Lacrimi pe feţele femeilor! Pentru puţine din ele lacrimile sunt de tristeţe… Pentru majoritatea însă ele sunt de BUCURIE! Să recunoaştem că în calitate de feedback la toate aceste cadouri merită şi (încă) premierul un buchet mare de trandafiri, de data asta… galbeni!

Dragi femei, păstraţi emoţiile şi lacrimile! Simt că nu sunt ultimele cadouri pentru voi, or se pare că „al nostru Vlad Filat” ne pune de o campanie electorală. Şi în campaniile electorale la moldoveni cadourile… curg gârlă!

Să ne fiţi sănătoase şi mereu aproape! Şi să aveţi parte de bucurii din partea bărbaţilor! Şi nu doar de 8 martie. Şi nu doar în campaniile electorale!

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: