EXCLUSIV! „Uăi, Vanea!”, sau naveta comisarilor verzi pe banii prostimii (FOTO)


IMG_0721Comisarul interimar al raionului Orhei Ion Chicu, rudă cu vicepreşedintele Parlamentului şi al PLDM Liliana Palihovici îşi poate permite din salariu naveta zilnică tur-retur Stăuceni-Orhei?! Normal că DA! Doar nu cheltuie banii proprii, din salariul pe care-l au şi ceilalţi „menţi”, muritori de rând!

Şi dacă cei de la Poliţia Rutieră îşi fac singuri bani de benzină pentru patrulări şi alte misiuni de serviciu (şoferii ştiu şi cum), comisarul verde de la Orhei cheltuie fără pic de jenă banii publici, deplasându-se în fiecare zi de la domciliu la serviciu şi invers cu automobilul de serviciu (!!!) şi benzina statului, încălcând astfel grav norma legală, dar şi… bunul simţ!

Culmea, automobilul comisariatului de politie de model Chevrolet, cu numerele de înmatriculare MAI 5000 este surprins deseori pe traseul Orhei-Chişinău purtând numere de înmatriculare… false, C GM 164 (vezi foto), eliberate pentru un alt automobil, de model Volkswagen Transporter.

Foarte INTERESANT, nu?! Va porni oare o investigaţie de serviciu MAI-ul, dacă nu o cauză penală, pe faptul abuzului de serviciu admis repetat de către comisarul interimar de Orhei, aşa cum prevede legea, sau…? Domnule Recean, nu vă stresaţi! Întrebarea a fost una… retorică! Ştiu că tipul are… „rasslablenie”! 😉
IMG_0720IMG_0718IMG_0716IMG_0713IMG_0712IMG_0710IMG_0709

Reclame

Etichete: , , , , , ,

Un răspuns to “EXCLUSIV! „Uăi, Vanea!”, sau naveta comisarilor verzi pe banii prostimii (FOTO)”

  1. EXCLUSIV! Rabla cu girofar, sau microbuz la preţ dublu pentru Poliţia din Orhei (FOTO) | Veaceslav Balacci Says:

    […] aflat recent că după publicarea articolului despre naveta comisarilor verzi pe banii prostimii, Ion Chicu, fostul comisar de Orhei şi prin cumul văr al vicepreşedintelui Parlamentului şi […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: