EXCLUSIV! Pădurea Domnească-2! Detalii NOI despre accidentul lui Bandiţchi, TĂINUIT de MAI!


Fedea_BalitchiIeri am avut o deplasare FRUCTUOASĂ la Orhei. Concluzia este că despre accidentul şefului Vămilor din 11 ianuarie 2011 „n-au auzit încă” numai funcţionarii de la MAI şi Procuratură!

Martorii accidentului confirmă cuvânt în cuvânt ceea ce susţine că a avut de păţit victima lui Baliţchi şi concretizează detalii INTERESANTE despre cele întâmplate!

Accidentul a avut loc în jurul orelor 18.30 seara. Martorii îşi amintesc foarte bine starea carosabilului, care era una bună pentru acea perioadă a anului, deci UNICA explicaţie pentru accident fiind starea AVNSATĂ de ebrietate a şoferului. Victima se afla pe trotuar, în preajma zebrei, când în el a intrat cu viteză SKODA de culoare neagră a lui Baliţchi. Şoferul, după câteva momente de ezitare a ieşit din maşină şi şi-a admirat „opera”: victima fusese aruncată peste parbriz la câţiva metri, rămânând nemişcată. La locul accidentului începea să se adune lumea din preajmă, alertată de zgomot.

Baliţchi era derutat şi de la el mirosea puternic a alcool. A încercat să urce în maşină pentru a părăsi locul accidentului, dar a fost împiedicat de un martor, care încă nu ştia cine e beţivul urcat la volan. În preajma locului accidentului se afla întâmplător un poliţist, care a şi sunat la „902”. Baliţchi a pus şi el mâna pe telefon. În scurt timp la locul accidentului au ajuns trei poliţişti.

Imediat după ei, a „aterizat” şi brigada lui Bandiţchi: un BMW X5 de culoare albastră închisă, din care a coborât vărul lui Baliţchi, Vitalie Balinschi, pe atunci şef al Fiscului de la Orhei, actual şef al Fiscului municipal Chişinău, un MITSUBISHI Outlander de culoare neagră, din care a coborât cineva care seamănă conform descrierilor cu Vitalie Lazări, şef de direcţie la Serviciul Vamal, domiciliat în Orhei şi un VOLKSWAGEN Passat, la volan fiind cel care pare a fi şoferul lui Baliţchi, Vasile Mîţa. Aceştia l-au izolat imediat pe Baliţchi şi au transportat victima la spital.

La vreo 15 minute la locul accidentului a ajuns în viteză şi maşina de serviciu a Comisarului de Poliţie IMG_1095de Orhei, nr. de înmatriculare MAI 5000, din care au coborât comisarul de atunci Oleg Cociug şi încă doi poliţişti. Acesta a început să dea ordine poliţiştilor şi să zbiere la lumea adunată la locul accidentului (se adunaseră vreo 10 oameni), somând oamenii să se îndepărteze de locul accidentului. De el s-au apropiat imediat Baliţchi şi Balinschi. Baliţchi avea în mână o sticlă cu bere şi avea un comportament neadecvat. La scurt timp, între Cociug şi Balinschi s-a iscat o ceartă cu bruscări, tonalităţi înalte şi expresii necenzurate. Cociug, care părea foarte iritat era în permanenţă sunat la mobil.

Peste ceva timp, după câteva vorbe schimbate cu Cociug, Baliţchi a urcat împreună cu vărul său Balinschi în autoturismul de model BMW X5 şi a părăsit locul accidentului.

Încerc să dau ultimele săptămâni de fostul comisar de Orhei Oleg Cociug, la nr. de tel. 0794..500. Acesta este în permanenţă închis după ce accidentul de la Peresecina, TĂINUIT de MAI a fost făcut public. De ce oare? CINE oare îl suna în permanenţă pe comisar în seara accidentului? Şi DE CE comisarul de poliţie, care trebuia să vegheze la respectarea şi aplicarea legii i-a permis infractorului să părăsească locul accidentului şi a ordonat ştergerea urmelor, TĂINUIREA infracţiunii şi MUŞAMALIZAREA cazului?

După acel 11 ianuarie Cociug a fost observat în mai multe localuri din Orhei în compania lui Tudor Baliţchi, discutând amical. Nu m-aş mira dacă îl vom vedea mâine sau poimâine pe Cociug şef la vreo vamă, sau angajat al Securităţii interne a Serviciului Vamal (acesta fiind anterior angajat al Direcţiei Misiuni speciale a MAI). Tot aşa cum după acel accident au fost PROMOVAŢI în funcţie Boris Gliga, pe atunci şef al Poliţiei Rutiere Orhei şi Valentin Pantaz. Şi tot aşa cum a fost AVANSAT în funcţie actualul comisar de Orhei, Grigore Josan, care pare să fi pus rezoluţia de încetare a cazului pe materialele pe marginea acelui accident. Să fie oare acesta preţul TĂCERII şi COMPLICITĂŢII???

Va urma.

Vezi şi asta.

P.S. Până la 27 martie, 16.00 au rămas 3 zile. Generalul Bandiţchi încă umblă prin ţară cu acea SKODA Superb de culoare neagră, însoţit peste tot de doi bodyguarzi. Apropos, paza privată se deplasează într-un autoturism de model SKODA Octavia de culoare albă, seria C LF, întreţinut din bugetul de stat. Iese că eu, în calitate de contribuabil îi plătesc din buzunar paza dlui Baliţchi?! Bună treabă! Oare ce sau cine îl ameninţă? Poate victima din imagine? Nu cred! Poate onoarea de ofiţer, ca să nu mai zic de om?! Nici atât!

Anunțuri

Etichete: , , , , , , , , , , ,

2 răspunsuri to “EXCLUSIV! Pădurea Domnească-2! Detalii NOI despre accidentul lui Bandiţchi, TĂINUIT de MAI!”

  1. EXCLUSIV! Scrisoare ANONIMĂ: PDA, şi Vama este CAPTURATĂ de bandiţi! | Veaceslav Balacci Says:

    […] cumetru al lui Stadler; Eugen Chichioi, apropiat al lui Baliţchi, preşedinte al PLDM Stăuceni; Vitalie Lazări, apropiat al lui Baliţchi, din Orhei, raionul de care Baliţchi este responsabil în PLDM; Iurie […]

  2. EXCLUSIV! FOTO! Şeful de la Vamă, în stare avansată de EBRIETATE a provocat un ACCIDENT RUTIER în Chişinău! | Veaceslav Balacci Says:

    […] picioare, de la el mirosea puternic a alcool! De notat că Tudor Baliţchi a mai comis şi anterior accidente rutiere conducând în stare de ebrietate, soldate cu victime. Voi reveni cu detalii! Mai jos vedeţi imagini luate de martori la locul […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: