EXCLUSIV! VIDEO (partea I) cu victima lui Bandițchi. Și 5 oameni-întrebări.


VICTIMA Video Nu știu dacă mai e loc de comentarii. Este însă MULT loc de întrebări. Pentru organele de drept, dar și pentru cei care de câteva zile tot elaborează strategii și tactici, cum să-l scoată basma curată pe Balițchi:

1. Generalul Tudor Balițchi. Unde s-a aflat acesta la 11 ianuarie 2011 și în special între 18.30 și 20.00; ce mașină a fost implicată în accident și câți oameni erau în mașină în momentul accidentului?

2. Vărul lui Balițchi, fostul procuror și actualul șef al Fiscului municipal Chișinău Vitalie Balinschi. Unde s-a aflat acesta la 11 ianuarie 2011, între 18.30 și 20.00; CÂND, ce căuta și cu ce autoturism a ajuns acesta la locul unde a avut loc accidentul rutier?

3. Ofițerul Serviciului Vamal Vitalie Lazări. Unde s-a aflat acesta la 11 ianuarie 2011, între 18.30 și 20.00; CÂND, cu ce autoturism a ajuns și ce căuta acesta la locul accidentului?

4. Ofițerul Serviciului Vamal Vasile Mîța. Unde s-a aflat acesta la 11 ianuarie 2011, între 18.30 și 20.00; CÂND, cu ce mașină și DE CE s-a deplasat acesta la locul accidentului?

5. Colonelul Oleg Cociug, pe atunci comisar de Orhei. Unde s-a aflat la 11 ianuarie 2011, între 18.30 și 20.00; DE CE s-a deplasat acesta la locul accidentului, dacă acolo deja se aflau angajați ai MAI?

Va urma.

P.S. Și un semnal pentru cei care de câteva zile încearcă cu disperare să-mi băge pumni în gură: să știți că acțiunile voastre nu fac decât să mă întărească în convingerea, că e corect și bine ceea ce fac.

Etichete: , , , , , ,

Un răspuns to “EXCLUSIV! VIDEO (partea I) cu victima lui Bandițchi. Și 5 oameni-întrebări.”

  1. EXCLUSIV! FOTO! Şeful de la Vamă, în stare avansată de EBRIETATE a provocat un ACCIDENT RUTIER în Chişinău! | Veaceslav Balacci Says:

    […] că Tudor Baliţchi a mai comis şi anterior accidente rutiere conducând în stare de ebrietate, soldate cu victime. Voi reveni cu detalii! Mai jos vedeţi imagini luate de martori la locul […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: