EXCLUSIV! VIDEO (partea II) cu victima lui Bandiţchi: „El este legat cu dânşii!”


Vara asta se poartă alb Video Omul accidentat de Tudor Baliţchi povesteşte ce a avut de păţit la 11 ianuarie 2011 în Peresecina, Orhei. Dă detalii şi despre consecinţele cu care s-a ales după ce maşina Vămii l-a lovit în plin, în timp ce el se afla pe trotuar. El consideră că timp de doi ani nu s-a aflat nimic pentru că accidentul a fost tăinuit de organele de drept. Andrei Dabija susţine că „El (Tudor Baliţchi) este legat cu dânşii (ofiţerii de poliţie care au cercetat cazul)!”. Respectiv, nu se arată prea optimist în privinţa şanselor de aflare a adevărului şi restabilirii sale în drepturi.

Sâmbătă procurorul de Orhei Sergiu Bodorin mi-a confirmat autosesizarea în privinţa accidentului. El mi-a comunicat că au loc mai multe acţiuni de control şi verificare, refuzând să-mi dea mai multe detalii. Voi monitoriza cu mare atenţie cazul. Chiar sunt curios să văd cu cine încă mai „este legat” Baliţchi!

Va urma.

P.S. N-a ieşit un articol bun de 1 aprilie. Dar am ţinut cu tot dinadinsul să-l postez anume azi, poate-l văd şi glumeţii de la Vamă şi M.A.I., dar şi cei din spatele instituţiilor media.

Reclame

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: