Filat, frustrat că şi-a pierdut funcţia şi girofarul. Gesturi disperate ale premierului ILEGAL!


asemanare1_vlad_filatAstăzi am fost cu toţii martorii unei campanii murdare de răzbunare declanşate de Filat la adresa Curţii Constituţionale. Pentru această campanie, Filat şi-a folosit păpuşile din media aservite şi de pe lângă ele.

Prima a ieşit în decor păpuşa favorită, pe care o utilizează de fiecare dată când intră în panică. E vorba de colegul afaceriştilor Filat şi Stati, Ion Sturza, un alt premier ratat al politicii moldovenesti, un om cu care Filat are o soartă comună şi care iubeşte atât de tare Moldova, încât îşi investeşte toţi banii în afară! De câte ori are Filat nevoie, Europa Liberă publică urgent câte un interviu „explicativ” cu acesta, în care Sturza spune ceea ce nu-şi poate permite să spună Filat.

Aşa s-a întâmplat şi acum, toată media pldm-istă a lui Filat preluând azi interviul lui Sturza dat în regim de urgenţă noaptea trecută, în care acesta atacă agresiv Curtea Constituţională, cu aceleaşi vorbe, pe care le-au folosit chiar ieri Filat şi Deliu. Sturza îl atacă şi pe celălalt păpuşar Plahotniuc, că doar nu era să iasă Filat să-l atace, după ce şi-a cerut iertare de la partenerul său, „cu care nu s-a certat niciodată”.

Iată cât de penibilă este politica moldovenească, iată în ce mod ridicol Filat utilizează presa şi se comportă exact ca un păpuşar, întrecându-l şi pe Plahotniuc la „performanţe”.

Ca să vedeti că e vorba de o campanie bine regizată şi organizată, tot azi a fost scos din nou de la naftalină şi „analistul” Socor, care a primit de la PLDM exact aceleaşi teze, utilizate şi de Sturza. Şi în cazul lui Socor media pldm-stă a trecut la promovarea agresivă a aceloraşi mesaje.

În concluzie, Filat este departe de a înţelege ce se întâmplă cu el. El este departe de a deveni un politician european, de a înţelege ce înseamnă respectarea angajamentelor şi munca în echipă, ce înseamnă să faci dar mai ales să menţii o alianţă, sau simplu să ai parteneri. Nu vreau să fac prognoze triste, dar cred că finalul lui Filat este unul care se prefigurează tot mai clar. Nu cred că vom mai auzi de el în politică, el se va autodistruge definitiv.

Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: