Filat şi Voronin, trăsniţi din nou cu… Constituţia în cap


ConstituţiaCurtea Constituţională a recunoscut neconstituţională revocarea din funcţie a Procurorului General, operată în Vinerea Neagră de liberal-democraţi şi comunişti. Iată că s-a mai demonstrat o dată că Filat şi Voronin au încălcat Constituţia atunci când în urma unui târg s-au apucat să bage pumni în gură nu unor oameni luaţi aparte, ci unor instituţii întregi, trezind îngrijorarea societăţii civile şi a oficialilor europeni.

Lucrurile sunt de aşa natură, că indiferent care ar fi numele procurorului general, el este din oficiu cel mai mare duşman al lui Filat. Şi asta pentru că Filat şi banda sa au guvernat timp de patru ani într-un asemenea hal, că un profesionist care se respectă şi nu răspunde la apelurile şi SMS-urile „Şăfului” îl poate băga fără prea mare efort la răcoare, doar îndeplinindu-şi conştiincios obligaţiunile de serviciu din fişa de post. Numai în ceea ce ţine de Vamă cred că s-ar aduna ani buni de puşcărie, ca să nu mai amintesc de abuzurile în serviciu ale lui Vicol, comise la comanda lui Filat.

Astfel, nu trebuie să fii Baba Vanga ca să-ţi dai seama cine din duetul Filat-Voronin a insistat pe revocarea Procurorului General. S-a văzut de la o poştă şi cine a promovat cel mai mult acest dezmăţ antidemocratic şi anticonstituţional în presa aservită, şi cine le-a ordonat deputaţilor subordonaţi să-şi „amintească” peste două spăptămâni, că de fapt ei n-au votat pentru numirea procurorului, ci spiritul „Şăfului”. Oare nu e vorba tocmai de acel „Şăfu’”, laşul care este gata să facă alianţă măcar şi cu dracu’, scuipând şi pe UE şi pe oricine, doar pentru a-şi salva fundul? justitie-constitutie

La fel nu trebuie să fii mare expert în analiză politică ca să-ţi dai seama de cursa care i s-a întins Preşedintelui Timofti, care iată că este prins pe picior greşit de CC a patra oară timp de o lună, astfel fiind confirmate tot mai mult dubiile în privinţa bunei sale credinţe. Măcar să fi venit în funcţia de Preşedinte din postura de zootehnician, dar aşa… a venit la Preşedinţie din funcţia de cogemite magistrat…

Îmi place să cred în înţelepciunea poporului moldovenesc, care deşi are minte de pe urmă, dar totuşi o are. De ce te temi, de aia nu scapi, spune un proverb moldovenesc… Nota Bene!

Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: