Open Mind, cel mai fierbinte eveniment din vara asta!


banerWeek-endul viitor am în sfârşit o ocazie bună de a mă salva din rutina programului de muncă. Dacă vreţi şi voi o gură de aer proaspăt de vară, fără a fugi la sute de kilometri de Chişinău veniţi la CEL MAI FIERBINTEEEE eveniment din vara asta!

Chișinăul va fierbe la propriu în data de 20 iulie ora 19:30, când se va organiza cel mai tare eveniment open air din vara asta, Open Mind Cinema – Născut în Moldova, la Megapolis Mall.
Open Mind Cinema este locul perfect unde se vor aduna toţi iubitorii de cultură și distractie, departe de forfota orașului, locul unde te poți relaxa și încărca cu emoții pozitive.
Amatorii de bucate tradiționale și vin bun, iși vor putea delecta simțurile într-un spațiu special amenajat, cu un decor original și o atmosferă spectaculoasă.

Pentru ca tacâmul să fie complet, iubitorii de frumos vor putea vedea o expoziție în vin de Vasile Botnaru, iar mai tirziu după o mică prezentare muzicală, la un ecran veți putea privi filmul “Nuntă în Basarabia” de Virgiliu Mărgineanu. La final este programat un party cu muzică balcanică.

Pe scenă va urca cel mai nou artist din Republica Moldova – Max Oazo, care îți va aduce un single hot de vară și multe alte melodii frumoase.
Preţul biletelor este de doar 40 de lei , iar o parte din banii care se vor strânge, vor fi donați la o Casă de copii din Bălți. Cei care dispun de lucruri pe care ar dori sa le împartă cu aceștia, o pot face lasându-le într-un coș pentru donații.
Vă așteptăm cu drag, la evenimentul cultural Open Mind Cinema, unde vor fi oameni buni, bucate gustoase și muzică de calitate.
Un plus este că puteţi veni cu aparatele foto pentru a surprinde cele mai tari momente.
Distracţia este garantată, iar voia bună o facem noi!

Anunțuri

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: