Demisia lui Recean NU mai e suficientă. El trebuie să răspundă! PENAL!


Dorin Recean_Ion Bodrug_1Rezultatele „reformei” lui Recean! Încă un jaf la drumul mare, înca un deces, încă o „reformă”, care probabil va fi urmată de noi justificări penibile din partea ministrului Recean.

Când ajungi să justifici moartea unor oameni prin aşa-zisele reforme pe care le faci, când ajungi să spui că cei care îţi cer demisia, unii din ei chiar colegi de partid, nu ştiu ce fac şi au interese ascunse, cred că să-ţi dai demisia nu mai este suficient! Societatea aşteaptă ca acest ministru care are pe conştiinţă jertve umane, acest criminal să raspundă pentru „reformele” sale, care au adus nimic altceva decât haos în Ministerul de Interne şi respectiv o creştere a criminalităţii fără precedent.

Ce reforme a făcut Recean, ministrul numit „rucsac”? A schimbat denumirea unor instituţii? L-a pus pe contrabandistul Bodrug şef al Politiei? Iar azi tocmai sub conducerea lui Recean şi Bodrug ţara e sufocată de infracţionalitate, în timp ce Poliţia e preocupată de filarea concurenţilor politici ai lui Filat şi acoperirea schemelor de contrabandă?! Ah, da, a mai schimbat uniformele poliţiştilor şi le-a pus camere video pe uniforme! Şi poliţiştii nu mai iau mită, gata cu corupţia! Şi a mai făcut ceva, a ajuns la cocluzia că nu cei care iau mită sunt problema, ci cei care dau, adică noi, tâmpiţii care am votat aceşti cretini „reformatori”! Recean îşi justifică neputinţa în a combate corupţia prin acuzaţii la adresa oamenilor. Domnule Recean, poate şi cei omorâţi în jafurile recente erau corupţi, ii puteţi aresta post-mortem!

Şi oare unde este premierul Leancă în timpul acestui măcel, care macină ţara pe care chiar el o conduce? Premierul pendulează între sediul PLDM şi Guvern, încercând să înţeleagă ce este de fapt, premier sau subordonatul lui Şăfu’. Pe de o parte Filat şi apropiaţii de hoţii ai lui Recean îl presează să nu-l demită pe ministru, iar pe de altă parte Leancă are de suferit personal ca imagine dacă îl păstrează în funcţie! Leancă acum arată exact ca un student în faţa examenului, care ştie la sigur că nu-l va trece, dar oricum nu pune mâna pe carte.

Despre CoaIE nu mai zic nimic, toţi tac ca peştii, în numele „stabilităţii politice”. Asta în loc să-l cheme pe Recean la raport în Parlament, împreună cu Şafu’, să ne explice cum au umplut ţara de criminalitate.

Demisia lui Recean nu mai este suficientă, e prea târziu, după ce „reformele” lui sunt pătate de crimele din ultima perioadă. Pentru iresponsabilitatea cu care a gestionat activitatea MAI, el trebuie să raspundă PENAL! ‎Cu Şăfu’ de mânuţă.

Deja faptul că MAI va găsi sau nu până la urmă autorii jafurilor, nu mai încălzeşte pe nimeni! Oamenii vor să se simtă în siguranţă, nu să le spună MAI, deşi nu cred că se va întâmpla, că i-a găsit pe criminalii care îi omoară. Oamenii vor poliţişti care să acţioneze preventiv, nu după ce numărăm jafurile şi jertvele.

Un lucru e cert. În alegeri, PLDM va avea de plătit electoral pentru halul în care au adus Moldova, sufocată de infracţionalitate şi corupţie!

Domnule ministru Recean, cum îi ziceaţi lui Vicol? „Ii trăsnesc cu capu’ di asfalt!”. Da, reforma asta v-a ieşit de minune! Aveţi primele rezultate: angajaţii unei bănci şi o casieriţă..

Reclame

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: