ROSPOTREBDODON


Dodon_Melnic_GreceaniiConcomitent cu anunţarea de către ROSSELHOZNADZOR a embargoului la exportul fructelor şi legumelor din Moldova, deloc întâmplător subiectul a început să fie exploatat imediat de către Dodon. Imediat după ce a cântat de dor gastarbeiterilor moldoveni într-o suburbie a Moscovei, „patriotul” Dodon împreună cu partidul său încearcă să speculeze cât mai mult pe seama deciziei politice a Moscovei, ostilă Republicii Moldova, statul al cărui patriot declarat este politicianul dolofan.

Nu este un mare secret că şefii direcţi ai lui Igor Dodon se afllă la ROSPOTREBNADZOR. Acum iată că avem o confirmare a acestei informaţii! Este clară şi intenţia patronilor lui Dodon, nu doar de a pedepsi economic Moldova pentru semnarea şi ratificarea Acordului de Asociere cu UE, dar şi a obţine şi cât mai multe efecte şi dividende politice la Chişinău, prin dezbinarea electoratului pro-european înainte de campania electorală.

De fapt este clar ce vor cei de la ROSSELHOZNADZOR şi ROSPOTREBNADZOR, care îşi bat joc de fructele şi legumele moldoveneşti, adică de munca ţăranilor moldoveni, de soarta cărora e „îngrijorat” de mai mult timp Igor Dodon, inclusiv atunci când supraveghea de la Ministerul Economiei monopolizarea exporturilor de producţie pomilegumicolă, cu ajutorul cumetrului său de la Vamă Viorel Melnic. Ei vor ca moldovenii să înceapă a se cotonogi între ei, astfel neavând timp pentru a se concentra pe reacţii adecvate la porcăriile pe care şi le permit la adresa Moldovei ruşii, care ne tot dau asigurări că ne sunt un stat prietenesc şi chiar frăţesc!

Dacă în Ucraina Moscova desfăşoară o agresiune militară, în Moldova este pusă în aplicare o agresiune economică, teroriştii şi „omuleţii verzi” la noi fiind îmbrăcaţi în uniforme de la ROSSELHOZNADZOR, care trag din toate tunurile în Chişinău, cot la cot cu Dodon, Shor, Formuzal & Co. Noi, moldovenii nu trebuie să ne lăsăm atraşi în această curssă întinsă de Mosova! Moldova are acum nevoie mai mult decât oricând de consolidare şi unirea tuturor împotriva acestei agresiuni, iar „patrioţii” trădători ai interesului naţional, de teapa lui Dodon urmează a fi opriţi! Dacă nu sunt în stare instituţiile paralizate ale acestui „stat”, trebuie s-o facă cetăţenii!

Anunțuri

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: