Lorena Bogza, roagă-l deseară pe Ciril să PLECE!


Ciril_3Mă bucur că lucrurile s-au pornit! Asta a zis azi Ciril în sediul CNA. Şi n-a zis-o despre căutarea miliardului sau de lupta împotriva corupţiei. A zis-o despre dosarul diplomei sale, în care este bănuit de fals în acte publice şi uz de fals. Nu mai ştiu, poate că e de râs, poate de plans. Ciril a devenit un simbol. Un simbol al penibilului. Admirăm cu toţii cum se complace în postura de clown. Mă rog, o fi dreptul lui să-şi bată joc, timp de mai mult de trei luni de zile, de el. Poate e masochist. Dramatic este însă că se ridiculizează nu doar pe el, ci şi întregul popor şi întreaga ţară. Prin funcţia pe care o deţine el ne reprezintă pe noi toţi! Culmea, în loc să se ascundă în cea mai adâncă gaură de şoarece, după ce bâlbâitul a fost primul pentru care Lorena Bogza a făcut ediţie înregistrată „În Profunzime”, deseară măscăriciul şi-a aranjat un nou show, o emisiune specială la PRO TV, tot cu Lorena.

De notat că în perioada electorală PRO TV a renunţat la „În Profunzime”, care apărea vinerea, Lorena Bogza concentrându-se pe dezbaterile electorale. Pentru măscărici însă postul a decis să facă încă o excepţie şi după emisiunea înregistrată să-l invite azi seara, luni, deja într-o emisiune specială.

Acum nu ştiu, poate că pentru post este justificat, ca şi beneficiu de raiting, ca varietate de Comedy Club de producţie autohtonă. Nu se miră nici acei care cunosc despre relaţia de prietenie şi afaceri dintre Cătălin Giosan şi Ciril Gaburici, încă de pe vremea când măscăriciul era la Moldcell, iar cei doi îşi petreceau până şi vacanţele împreună, iar PRO TV avea contracte grase de publicitate de la Domnul Leonid.

Nu ştiu pentru ce alte merite ar beneficia măscăriciul Ciril de aceste excepţii, doar pentru a-şi face un rahat de PR, de parcă îi mai poate fi spălată mutra, după ce toată ţara a văzut-o cu mustaţă pe diploma falsă?! Nu ştiu ce mai poate fi întrebat, ce mai poate discuta un jurnalist de talia Lorenei Bogza cu un asemenea om, pierdut în timp şi spaţiu şi ajuns, printr-o ironie a sorţii, să reprezinte o întreagă ţară şi un întreg popor. Orice ar spune cu vocea aia de behăit de miel înainte de tăiat îl mai poate impresiona doar pe fanul său Voronin, nu şi pe cineva cu minte şi demnitate! Ce poate face Lorena e doar să-l roage să plece, cum l-a rugat şi predecesorul său Iurie Leancă, dar şi toată lumea teafără la cap, atâta cât a mai rămas în Moldova.

Este o situaţie imposibilă pentru România ca premierul să fie învinuit de fapte penale! Asta a zis preşedintele României Klaus Iohannis despre premierul Victor Ponta, învinuit apropos de comiterea aceleiaşi componenţe de infracţiune de care este bănuit şi Ciril Gaburici. Pentru România este o situaţie imposibilă, chiar dacă şi acolo premierul a încercat să motiveze politic demersul venit de la procurorii DNA. Pentru MallDova însă este o situaţie posibilă, nu doar să existe un premier puşcăriabil, dar care şi să mai aibă nas să facă vizite de PR la instituţia anticorupţie a ţării şi încă să-şi mai facă PR la televizor.

Fu! Ciril, PLEACĂ!!! Scapă-ne! Nu te şi ne mai ridiculiza!

Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: