“Regii” Jurnalului, CU FUNDUL GOL! SCHIMBĂ CANALUL, mergi LA VOT şi votează CU CAPUL!


TradatoriiCei mai fideli ucenici ai propagandonilor lui Putin de la Moscova, tăcuţi şi făcuţi, îşi fac treaba în Moldova! Altădată un canal pro-european, chiar unionist, a ajuns să promoveze candidatul lui Dodon, respectiv Putin la Primăria Chişinăului! Am urmărit cu atenţie prestaţia trustului de presă al lui Victor şi Viorel Ţopa în această campanie electorală, dar şi a Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr”, care după cum se cunoaşte are aceiaşi părinţi. În imaginea reprezentativă nu e decât un final logic al campaniei Jurnal TV în această electorală. După cum am intuit trei zile în urmă pe facebook (vezi imaginea de mai jos), „regii” din spatele Jurnalului s-au dezgolit! În cele mai bune tradiţii ale şcolii ruseşti de propagandă, după ce a îndemnat prin toate buletinele de ştiri şi talk-show-urile politice telespectatorii săi, în principal unionişti şi cu viziuni pro-europene, să nu meargă la vot pe 28 iunie, iată că a ajuns să facă deschis campanie pentru candidatul Moscovei la Primăria capitalei!

Post_facebook_1Chiar şi după apariţia informaţiilor şi ulterior a probelor despre întâlnirea de taină din 1 aprilie de la Frankfurt, dar şi despre planurile comune ale lui V&V Ţopa, Vlad Filat, Veaceslav Platon şi Igor Dodon, am sperat din răsputeri că provocările din 5 iunie din Centrul capitalei n-au fost o diversiune bine planificată împotriva lui Dorin Chirtoacă, ci o simplă coincidenţă a manifestaţiei electorale a liberalilor cu acţiunea Platformei „Demnitate şi Adevăr”, la care a anunţat lansarea unui proiect politic, dându-şi astfel Arama pe faţă.

Am continuat să sper şi după ce Platforma „DA” a refuzat colaborarea cu Blocul Unităţii Naţionale, Platforma Civică unionistă creată la 16 mai în PMAN, prin voinţa a 25 de mii de oameni, eveniment neglijat de cei de la Jurnal Trust Media. Chiar şi după ce unii Jurnalişti (pentru alţii încă am tot respectul) au început să atace murdar unioniştii am mai sperat! Am sperat şi după ce Jurnalul „unionist” a refuzat să accepte pentru difuzare, chiar şi contra plată, spotul de mobilizare la Marea Adunare Naţională din 5 iulie. Am sperat că de vină e proverbiala rânză a moldoveanului, concurenţa, gelozia pe tinerii unionişti, care au reuşit să scoată în Piaţă la 16 mai un număr cel puţin dublu de oameni comparativ cu acţiunile „DA”.

Am sperat şi după ce Jurnalul a fost una din puţinile instituţii de presă, care s-a făcut că n-a observat investigaţia pe care am făcut-o publică alaltăieri, în care am demascat schemele de corupţie în care este implicat liderul socialiştilor Igor Dodon şi legăturile acestuia cu Mafia Cărnii şi contrabanda cu alcool. Dincolo de atitudinile personale, cei de la Jurnal o puteau da fără a include şi numele meu acolo, dacă acesta le este atât de antipatic. Tricolorul la Straja Moldovei

Tot mai puţine speranţe mi-au rămas ieri, când Jurnalul s-a aliniat boicotului general al presei lui Plahotniuc şi Filat şi a ignorat invitaţia la conferinţa de presă în care Blocul Unităţii Naţionale a anunţat acţiunea de mobilizare la vot a alegătorilor unionişti şi pro-europeni de la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, dar şi la Marea Adunare Naţională din 5 iulie. Azi am fost martori şi la boicotarea de către Jurnal a evenimentului propriu-zis de mobilizare la vot, flashmob-ul Tricolor la Straja Moldovei. Iată că „regii” Jurnalului s-au dezgolit! În scurt timp mi-a devenit clar de ce Jurnalul nu vrea mobilizarea la vot a alegătorilor unionişti şi pro-europeni. Pentru că asta ar însemna mobilizarea la vot a alegătorilor din Chişinău la un vot pro-european şi pro-România, adică pentru Dorin Chirtoacă. Iar Alianţa neformală V&V Ţopa – Vlad Filat – Veaceslav Platon – Igor Dodon susţine de fapt contracandidatul liberalului Chirtoacă, preferata Moscovei, Zinaida Greceanîi. Dacă încă mai sunteţi sceptici, priviţi încă o dată imaginea reprezentativă!

Tricolorul la Straja PrimarieiO altă opţiune băgată propagandistic pe gât de Jurnal telespectatorilor este boicotarea alegerilor. Scuza celor care îşi expun urechile apelurilor propagandistice venite de pe sticla maşinii de spălat creieri Jurnal TV şi a altor „deştepţi”, de genul unora cu ambiţii de formatori de opinie „cu viziuni pro-europene”, că a sta acasă mâine înseamnă a da un vot anti-sistem, împotriva corupţiei şi oligarhilor de la guvernare e RIDICOLĂ! De fapt a sta mâine acasă e echivalent cu a da un vot pentru candidatul pro-ruşilor Zinaida Greceanîi, pentru că alegătorii ei, pensionarii nostalgici după URSS şi pro-ruşii, simpatizanţii lui Putin sunt cei mai DISCIPLINAŢI alegători. Ei merg de fiecare dată, la toate alegerile! Şi mâine ei vor fi la datorie! Astfel, dacă tu, cel care ai votat în turul I pentru un alt candidat de dreapta decât Dorin Chirtoacă vei sta mâine acasă… de fapt votezi solidar cu pro-ruşii, simpatizanţii lui Putin şi pensionarii nostalgici după URSS! Şi a merge la vot şi a invalida buletinul de vot înseamnă de fapt ACELAŞI LUCRU!

Eu zic să apăsăm tasta STOP de la telecomandă, să schimbăm canalul, să scoatem creierii din maşina televizată de spălat şi să mergem LA VOT! Şi să votăm CU CAPUL!

Reclame

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: