EXCLUSIV! AntiFA, PDA, UNDE-I MILIARDU’??? (FOTO)


Ursachi_KLassika_3Atât Mişcarea extremistă AntiFA, cât şi colegii lor din Platforma DA, ca şi noi, toţi moldovenii, dar şi Bruxelles-ul şi Washingtonul, vrem să aflăm, UNDE-I MILIARDUL? Avocata Ana Ursachi se pare că tot vrea să găsească răspuns la această întrebare! O vedem în fotografiile de mai jos cerând răspuns, de la microfon, mai întâi la mitingul de ieri al Mişcării AntiFA de la Academia de Ştiinţe, care a culminat cu PROVOCĂRILE de la Procuratura Generală, iar apoi pe scena mitingului PDA din PMAN. Culmea cinismului şi ipocriziei! Din alte câteva fotografii aflăm că doamna ar trebui nu să ne scandeze întrebările de la microfoane, ci să ne răspundă chiar ea, UNDE-I MILIARDUL? Fotografiile vin să ne confirme că din luna ianuarie 2015 aceasta se plimbă prin capitală cu o maşină nou-nouţă, de model Chevrolet, cu nr. de înmatriculare K KL 064, a companiei Klassika Asigurări, care aparţine afaceristului Ilan Shor, cel care a atacat Banca de Economii, Unibankul şi Banca Socială, fiind asistat de oamenii oligarhului Vlad Filat, sub ochii oamenilor oligarhului Vlad Plahotniuc. Fotografiile au fost făcute foarte recent, în luna iunie 2015, în preajma Judecătoriei Buiucani din Chişinău şi în ele Ana Ursachi apare alături de concubinul său, fostul poliţist Anatol Stepuleac, care se află la volanul automobilului. Deci, stimată doamnă Ursachi, stimaţi extremişti din Mişcarea AntiFA, stimată PDA, UNDE-I MILIARDU’? Nu cumva chiar colega Dvs. se plimbă prin Chişinău pe o părticică din el?! ATENŢIE, cutia neagră:
Ursachi_AntiFAUrsachi_DA

Ursachi_Klassika_2Ursachi_Klassika_1Ursachi_Klassika_4

Reclame

Etichete: , , , ,

3 răspunsuri to “EXCLUSIV! AntiFA, PDA, UNDE-I MILIARDU’??? (FOTO)”

  1. DA își pregătește piste de rezervă? Avocata Ursachi a primit arvuna de la Șor? DA își negociază cu guvernarea retragerea din PMAN? | Cine sunt EU pe tabla de sah? Says:

    […] Sursa: https://balacci.wordpress.com/2015/09/07/exclusiv-antifa-pda-unde-i-miliardu-foto/ […]

  2. Vasile Says:

    Băgami-aș în gâtul lor… Au utilizat lumea ca carne de tun ca să-și facă ei interesele, îi doare în cot pe ei de nevoile oamenilor.

  3. DA ÎȘI PREGĂTEȘTE PISTE DE REZERVĂ? AVOCATA URSACHI A PRIMIT ARVUNA DE LA ȘOR? DA ÎȘI NEGOCIAZĂ CU GUVERNAREA RETRAGEREA DIN PMAN? - VOXPUBLIKA Says:

    […] Sursa: https://balacci.wordpress.com/2015/09/07/exclusiv-antifa-pda-unde-i-miliardu-foto/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: