EXCLUSIV! coAIEle lui Timofti au fost găsite! În portbagajul unui Mercedes Berlinskii! Operațiunea 7 aprilie 2


BerlinskiÎn timp ce moldovenii taie porcii de Crăciun, și pe nou, și pe vechi, rușii își fac mendrele la Chișinău, asistați pe alocuri și de unii pro-europeni, o parte din ei în complicitate, o alta din ignoranță. În imaginea reprezentativă și în acest video (vă recomand să-l priviți până la capăt!) îl puteți vedea pe avocatul Victor Berlinski. Este un apropiat al raiderului, prin cumul agent al serviciilor speciale rusești, Veaceslav Platon. Weekendul trecut Mercedesul lui Berlinski, omul de legătură al lui Platon a fost de cel puțin două ori la reședința președintelui Timofti! Oare ce vor agenții FSB de la președintele Timofti? Și ce îi leagă pe Veaceslav Platon, Victor și Viorel Țopa și Ion Sturza? Haideți să descifrăm!

Aseară, după rateul din parlament Sturza a anunțat În Profunzime la PRO TV că e sigur că la sfârșitul iernii – începutul primăverii vom avea alegeri anticipate, recunoscând totodată a la Freud că desemnarea sa de către Timofti n-a fost decât un „culoar spre alegerile anticipate”. A spus-o foarte lejer și cu o nonșalanță care contrastează puternic cu îngrijorarea pe care o manifesta câteva zile în urmă față de sursele din care vor fi achitate pensiile și salariile bugetarilor moldoveni începând cu luna ianuarie. Cinic, dar și explicabil! Jocul machiavellic al lui Sturza nu ține cont de interesele prostmii, nu doar ale bugetarilor, dar și ale tuturor moldovenilor! Iată că enigma aventurii de Crăciun a candidatului fără șanse a fost dezlegată și pentru publicul larg! Sturza vrea alegeri anticipate, pentru a reveni ușor și repede în politică pe ruinele PLDM!

Ei, și dacă tot a venit timpul dezlegării enigmelor să știți că aici interesul lui Sturza coincide perfect cu cel al partenerilor săi de la FrankFurt, Victor și Viorel Țopa, vociferat intens de exponenții platformei ultimilor. Alegeri anticipate în Moldova forțează de mai mult timp și Moscova, atât prin intermediul socialiștilor lui Dodon, cât și al lui Usatîi (+ Karmalak).

Rușii operează la Chișinău nu doar prin intermediul pionilor săi politici. O piesă grea a serviciilor speciale rusești în Moldova este și Platon. Agentul FSB care e recunoscut drept raiderul nr.1 al CSI, asistat de același Victor Berlinski, a atacat sistemul bancar moldovenesc concomitent cu tandemul Shor (grupul VneșEkonomBank)-Filat. Dincolo de scopul mercantil de a fura banii moldovenilor, ținta operațiunii FSB-GRU a fost devalizarea nu doar a băncilor, dar și a guvernării pro-europene de la Chișinău și înlocuirea acesteia cu o guvernare eurosceptică, pro-rusă.

Până acum le-a reușit perfect, datorită miliardului furat la Chișinău a ajuns sudalmă chiar și expresia „pro-european”! Operațiunea a decurs ideal și anticipatele ar fi o culminare perfectă a acesteia. Aritmetica sondajelor arată în eventualitatea unor anticipate o schimbare clară, nu doar de coloratură politică, dar și de vector extern în Moldova. Iată aici avem și punctul de convergență al intereselor tuturot actorilor enumerați mai sus, alegerile anticipate.

Toți cei enumerați promovează intens și consecvent același proiect, anticipatele, fiecare având scopul său, unii reglarea conturilor cu Plahotniuc și/sau răzbunarea lui Filat, alții revenirea în politică pe ruinele PLDM-ului și setea de putere, alții reorientarea vectorului de dezvoltare a țării. Ceea ce strigă în portavoci Dodon și Usatîi, Platon și Sturza (+Țopii) promovează pe la spate. Iată că Timofti, fără să-și dea seama, s-a lăsat prins într-un joc total străin lui, un joc geopolitic în care el este necesar mai mult în calitate de instrument, detonator al anticipatelor decât de președinte. S-a prins în joc doar pentru niște banale garanții de securitate (inclusiv în dosarele fiilor săi), dar și pentru promisiunea că după anticipate i se va mai oferi un mandat la președinție (naivul de el!).

Avocatul Victor Berlinski este și el agent FSB, persoana de legătură dintre complotiștii Platon-Topa-Sturza și Timofti, iată ce caută Mercedesul lui la reședința președintelui, i-a adus în portbagaj coAIE-le pe care nu le-a avut 4 ani Timofti! Complotiștii vor de la președinte un singur lucru, îl presează să forțeze anticipatele, alături de ce a mai rămas din PLDM. Ținta lor, alegerile anticipate sunt mai aproape ca oricând! Doar puțin peste două săptămâni îi mai despart de acest succes, pentru care unii vor primi câte o stea pe epoleții de ofițer FSB și GRU, alții câte o suplinire generoasă de cont, alții fotoliul mult râvnit de deputat, iar alții gustul dulce al victoriei într-o luptă din războiul inter-oligarhic, dus pe ruinele acestei „țări” și ale speranțelor cetățenilor ei.

La fel ca în urma operațiunii 7 aprilie din 2009, când protestul pașnic al tinerilor unioniști și pro-europeni a fost deturnat în dezordini în masă, iar revendicările tinerilor au fost utilizate doar pentru a-l schimba pe Voronin, ajuns indezirabil la Moscova, cu o gașcă de oligarhi, pro-europeni la ambalaj, dar foarte apropiați rușilor. În 2015 operațiunea 7 aprilie 2 a deturnat protestul unioniștilor, ieșiți în stradă în număr record după 1991, deosebit de periculos pentru Moscova, l-a convertit într-o mișcare politică controlată de doi oligarhi de la FrankFurt, plus una paralelă controlată de Moscova prin Dodon și Usatîi. Și iată că se forțează din nou schimbarea puterii după un scenariu similar, prin alegeri anticipate, care vor asigura o guvernare pro-rusă la Chișinău.

Nu mă interesează trădătorii, complicii rușilor în atacul asupra Moldovei. Ei vor fi demascați, mai devreme sau mai târziu. Scriu acest material pentru voi, cei care ultimele săptămâni ați crezut sincer în revenirea lui Sturza în politica moldovenească exclusiv din porniri nobile și patriotice. La fel cum probabil crede și președintele Băsescu, care iată că se lasă din nou prins în capcana din 2005, când a susținut alegerea lui Voronin pentru al doilea mandat, dar și din 2013-2014, când l-a sprijinit politic pe hoțul de la BEM Filat și PLDM-ul. Nu vă îndemn să credeți orbește, dar vă rog, vă implor să verificați veridicitatea celor expuse mai sus! Mai ales că aseară Sturza a zis că președintele Băsescu este „cel mai informat român” (citată)! Să fim cu toții BINE și CORECT informați, să nu mai călcăm pe greble, să nu ne mai lăsăm trași pe sfoară de ruși! Și eu l-aș fi vrut pe Timofti altfel decât a fost toți acești 4 ani, sub toate coalițiile și AIE-urile. Dar nu așa, nu-l vreau să poarte coAIE aduse în portbagajele Mercedesurilor agenților FSB! Dixi. Deșteaptă-te, Române!

Va urma

Etichete: , , , , , ,

Un răspuns to “EXCLUSIV! coAIEle lui Timofti au fost găsite! În portbagajul unui Mercedes Berlinskii! Operațiunea 7 aprilie 2”

  1. DEZVĂLUIRI. Agentul FSB Berlinski continuă să-l influențeze pe Timofti – Argumentul Says:

    […] acestuia vine după un articol publicat recent în care se vorbea despre legăturile lui Nicolae Timofti cu controversatul Veaceslav Platon și […]

Lasă un comentariu