18+! Andreea Năstase, dezgolită frumos!


Andreea Nastase_1Acest post nu este despre editorialul din VIP magazinul moldovenesc, sponsorizat de banii furaţi de la acest biet popor, popular printre politicienii de la Chişinău pofticioşi de jurnaliste. Acest post nu este unul sexist. De data aceasta rolurile s-au inversat, jurnalştii au dezbrăcat politicienii. Şi au făcut-o cu adevărat frumos! Acest post este despre procurorii, mai nou politicieni, care în timpul conferinţelor de presă se uită nu în ochii celor pe care îi mint cu neruşinare, ci la sutienele jurnalistelor. Acest post este o reacţie la insultele adresate unei jurnaliste, care spre deosebire de politicianul procuror care a insultat-o este îmbracată şi nu apare în faţa oamenilor cu fundul gol! Acest post vine în condiţiile în care ONG-urile de media de pe Bîc sunt surdo-mute. Acest post este aproape un pamflet.

Mercedes_NastaseEste aproape un pamflet, pentru că în imagine vedeţi un Mercedes S350, cu nr. de înmatriculare de FrankFurt F NA 1999, care costă peste 2 milioane de lei şi este unul adevărat. La fel ca şi casa, posibil închiriată (ca şi Hummerul jurnalistei de la un post TV, deloc străin politicianului fost procuror şi Mercedesul unei alte jurnaliste, de la un alt post TV, ambele dezgolite şi ele frumos), de la FrankFurt şi ca cea de la Chişinău, închiriată şi ea de la mama sa, ca şi limuzina din Moldova, posibil închiriată şi ea, nu mai ştiu de la cine. Şi ca milioanele de euro rulate prin conturile sale, ale rudelor sale şi ale naşului său, de cununie şi clan. Prietenii din Germania îmi zic că doar taxele achitate pentru întreţinerea la FrankFurt a unui asemenea Mercedes ca cel din imagine depăşesc suma de 3 mii de euro ANUAL!

Da, are Andreea, cea dezgolită frumos, de unde să-şi permită aşa luxuri. Ea neagă că ar trăi în case închiriate şi ar fi întreţinută în continuare de biata sa mamă, pensionară de 77 de ani, de pe contul căreia ea scoate bani pentru a-şi achita chiriile, shoppingurile, revoluţiile şi alte accesorii kitchoase. Ea zice că de 14 ani (din 2002 îi pare ei) A FOST avocată şi îşi poate permite. Nu ştiu de ce a fost şi nu mai este avocată (dacă tot spune că a fost una de un atât de mare succes), câte dosare a câştigat avocata şi ce onorarii a încasat pentru victoriile din instanţe (poate ne spune ea la o altă apariţie publică în fundul gol, că eu nu prea reuşesc să găsesc), dar ştiu că la sfârşitul tulburilor ani ’90 avocata era procuror, şef adjunct al Procuraturii în transporturi. Da, DA, exact procuratura care investiga atacul naşului său de coincidenţă şi cununie la Air Moldova! Naş de cununie şi de „Mare Onoare”, cum ne zicea Andreea ieri, după ce a fost dezgolită frumos.

Mă rog, o fi. Nu ne rămâne decât să aplicăm prezumţia nevinovăţiei, ca şi în cazul altor fete dezgolite frumos în VIP Magazin. Poate că banii sunt cu adevărat munciţi şi nu sunt obligatoriu de la tătici, biologici sau nu, naşi de mare onoare, sau alţi sponsori. În acest caz, sper că putem prezuma şi impozitele achitate de avocată pentru veniturile sale din onorariile fabuloase! Nu mă refer la bugetul din care se alimentează ea şi Jurnalul. Mă refer la impozitele achitate în bugetul de stat, pentru admiratorii ei din corturile din PMAN, pentru noi, prostimea care am ieşit în stradă anul trecut, nu pentru ea şi naşul său de „mare onoare”, pentru pensiile bătrânilor, inclusiv pensia mamei sale, pe care o cheltuie tot ea. Şi pentru şcolile în care învaţă copiii din Moldova, părinţii cărora nu-şi permit să-i dea la o şcoală din FrankFurt.

Cu asta ne-am clarificat. Asta nu e Eroina mea. Asta nu e Eroina noastră. Următoarea, vă rog!

P.S. Şi o dedicaţie muzicală, de la Grişa Petrenco, partenerul Andreei, inclusiv de platformă şi forum civic, prietenul (de Skype) al naşilor Andreei, de mare onoare, de la FrankFurt. 😉 Amar!

Reclame

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: