EXCLUSIV! Dezvăluirile care ARUNCĂ ÎN AER agentura criminală rusă din Moldova! Un mesaj din Londra pentru Usatîi (VIDEO)


gorbuntsov_balacci_1_1Scriam zilele trecute, că la mine au ajuns nişte materiale senzaţionale. Am ales însă să nu le public, dar să merg pe urmele informaţiilor, ca să ajung chiar la una din sursele de bază! Cu greu, cu mult efort, pentru că sursa s-a refugiat tocmai la Londra şi se fereşte după atentatul la viaţa sa de ochii lumii, dar şi ai presei, sub măsuri foarte dure de securitate, dar mi-a reuşit! Acesta este doar un teaser şi conţine un mesaj din Londra pentru Renato Usatîi, împreună cu doar o foarte mică parte dintr-un interviu INCENDIAR, oferit în exclusivitate pentru blogul meu, de către Gherman Gorbunţov, fostul partener de afaceri al conducerii Căilor Ferate Ruse, victima unui atentat comis în martie 2012 la Londra de killerul moldovean Vitalie Proca.

mesaj_gorbuntsov
O discuţie în care Gorbunţov a fost foarte deschis şi care vine cu noi detalii din ancheta autorităţilor britanice şi scoate la lumina zilei adevăruri nespuse până acum, despre lumea criminală din Rusia şi cea din Moldova şi (ATENŢIE!) dezvăluiri – BOMBĂ, care explică, ce se ascunde în spatele unui nou fals idol politic al moldovenilor!

Speriat de efectele acestui interviu, care apare după intentarea urmăririi penale pe numele fostului procuror general interimar Pântea, reţinut şi arestat pentru transferul abuziv al dosarului Karamalak (alias Bulgaru) la Moscova şi a judecătorului Balan, care l-a eliberat abuziv pe Proca, chiar înainte ca acesta să comită atentatul la viaţa lui Gorbunţov, dar şi de noile detalii apărute în dosarul penal anchetat de autorităţile britanice, Usatîi ar fi încercat chiar zilele trecute să plătească printr-un intermediar 600 de mii de dolari familiei lui Vitalie Proca, deţinut pentru un omor comis în România, înainte de atentatul din Londra. În schimb, asasinul trebuia să spună, iar intermediarul să înregistreze, pentru un următor filmuleţ live pe facebook, că nu Usatîi este cel care a comandat asasinatul împotriva lui Gorbunţov! Însă, spre nefericirea lui Usatîi, intermediarul a fost interceptat!

Dacă nici după asta nu se lecuiesc unii de naivitate şi crezut în aşa idoli, să-şi aibă conducătorii pe care îi merită!

Foarte curând revin pe blog cu interviul integral, dar şi cu alte detalii foarte INTERESANTE!

Cum am promis, keep in touch! 😉

Reclame

Etichete: , , , ,

2 răspunsuri to “EXCLUSIV! Dezvăluirile care ARUNCĂ ÎN AER agentura criminală rusă din Moldova! Un mesaj din Londra pentru Usatîi (VIDEO)”

  1. EXCLUSIV! Dezvăluiri din Londra, care ARUNCĂ ÎN AER agentura criminală rusă din Moldova! Interviu cu Gherman Gorbunţov (VIDEO) | Veaceslav Balacci Says:

    […] Onestitate, Verticalitate şi Izbândă! « EXCLUSIV! Dezvăluirile care ARUNCĂ ÎN AER agentura criminală rusă din Moldova! Un mesaj din Lon… […]

  2. EXCLUSIV! Dezvăluiri din Londra, care ARUNCĂ ÎN AER agentura criminală rusă din Moldova! Interviu cu Gherman Gorbunţov (VIDEO) | Coruptia In Republica Moldova Says:

    […] cum am promis aseară, public interviul INCENDIAR oferit în exclusivitate pentru blogul meu de fostul partener de […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: