EXCLUSIV! Interviu INTEGRAL! „Сбитый летчик” Leonid Volneanschi, dezvăluiri INCENDIARE despre Usatîi şi interlopii de la Moscova, despre cum l-a ajutat pe Gorbunţov să fugă din Moldova şi despre atacul raider la UniversalBank şi centrul comercial ELAT (VIDEO)


volneanschi_exclusivÎn interviul scandalos pe care mi l-a acordat în octombrie, Gherman Gorbunţov pomeneşte de nişte înregistrări ale discuţiilor telefonice ale lui Usatîi, pe care el le-a făcut publice după atentatul la viaţa sa, care a avut loc la Londra în martie 2012. În aceste înregistrări Usatîi povesteşte cu lux de amănunte despre relaţiile sale cu organizaţia mafiotă de la Moscova „Solntsevskaia Bratva”, dar şi despre cum i-a distrus împreună cu mafioţii de la Moscova afacerile lui Gorbunţov, atât în Rusia, cât şi în Moldova. În acele discuţii Usatîi pomeneşte şi numele mai multor oameni de afaceri de la Chişinău, care ar fi avut tangenţe cu afacerile lui Gorbunţov.

Aceste noi şi interesante detalii m-au făcut să sap în continuare în cadrul investigaţiei. Am reuşit să dau de omul de afaceri Leonid Volneanschi, fostul proprietar al centrului comercial din Chişnău „ELAT”, cel numit de Usatîi în înregistrări „Сбитый летчик” („Pilot doborât”) şi care din spusele lui Usatîi îl proteja la Chişinău pe Gorbunţov. Volneanschi, dispărut din viaţa publică din Moldova, se află de mai mult timp în Israel şi aşa cum am anunţat în teaserul publicat aseară, a fost de acord, după mai multe insistenţe ale mele, să-mi acorde un interviu exclusiv, în timpul unei scurte vizite la Chişinău. Este prima lui apariţie în spaţiul public, după o tăcere de câţiva ani.

Vizionare plăcută!

Reclame

Etichete: , , , ,

4 răspunsuri to “EXCLUSIV! Interviu INTEGRAL! „Сбитый летчик” Leonid Volneanschi, dezvăluiri INCENDIARE despre Usatîi şi interlopii de la Moscova, despre cum l-a ajutat pe Gorbunţov să fugă din Moldova şi despre atacul raider la UniversalBank şi centrul comercial ELAT (VIDEO)”

 1. Noi dezvăluiri despre implicarea lui Usatîi și Filat în falimentarea Universalbank | infoMOLDOVA.net Says:

  […] În preluarea frauduloasă a acțiunilor Universalbank de la Gherman Gorbunțov de către Renato Usatîi a fost implicat și premierul de atunci Vlad Filat. Cel puțin așa reiese dintr-un interviu acordat de cunoscutul om de afaceri Leonid Volneanschi bloggerului Veaceslav Balacci. […]

 2. dorin Says:

  Deci reiese ca bani iau certat pe Usatii si Gorbuntov?!
  Si cica Usatii e om de faceri da?

 3. Dan TC Says:

  Informatie destul de interesanta, cred ca indeosebi o vor asculta cetatenii de la Balti care l-au votat pe Usatii. Poate se vor trezi si vor intelege gravitatea evenimentelor ce pot urma daca il vor mai sustine pe un asemenea mafiot.

 4. EXCLUSIV! Patimile ELAT-ului. Stanislav Rogulschi, sau ADEVĂRUL, de care se TEME Usatîi (FOTO, VIDEO) | Veaceslav Balacci Says:

  […] interviul realizat cu Leonid Lolneanschi, venit după cel cu Gherman Gorbunţov, am reuşit să readuc în centrul atenţiei publice nu doar […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: