EXCLUSIV! Patimile ELAT-ului. Stanislav Rogulschi, sau ADEVĂRUL, de care se TEME Usatîi (FOTO, VIDEO)


rogulschi_2Prin interviul realizat cu Leonid Volneanschi, venit după cel cu Gherman Gorbunţov, am reuşit să readuc în centrul atenţiei publice nu doar atacul raider la UniversalBank, dar şi cel asupra centrului comercial ELAT. Atacurile au avut loc unul după altul, în perioada 2011-2012, având protagonişti aceiaşi raideri, asistaţi de aceiaşi judecători şi executori judecătoreşti. Doar coincidenţa Victor Orândaş şi George Boţan cât face! În cazul UniversalBank Usatîi nici n-a ascuns vreodată că a fost autorul atacului, lăudându-se chiar public cu asta, prezentându-se în 2011 într-o conferinţă de presă în calitate de reprezentant al MEP GROUP, compania off-shore care a atacat banca.

rogulschi_elatA fost însă foarte interesant să urmăresc reacţiile venite după interviul cu Volneanschi. Usatîi, asistat de „Omega” cumetrului şi salariatului său Alexandr Petkov (sponsorizat anterior de Volneanschi) a sărit ca ars, deşi din ce spune ar trebui să nu-şi facă mari griji, pentru că, spune el, n-ar fi avut nicio tangenţă cu atacul asupra ELAT-ului. DE CE atunci a sărit ca ars? Haideţi să vedem!

După apariţia interviului cu Volneanschi, a fost făcută publică investigaţia la subiectul ELAT a portalului crimemoldova.md. Foarte BUNĂ şi calitativă investigaţie! Care însă se opreşte în cel mai INTERESANT loc. „Se mai spune că o parte din acţiuni ar fi controlată de Renato Usatîi, informaţie care nu am putut-o proba.”, cu această frază se termină investigaţia. Este şi firesc, or cel care cel mai probabil a fost sursa investigaţiei a părăsit Moldova, exact în 2011, cele mai interesante momente ale atacului asupra ELAT-ului întâmplându-se abia după!

Usatîi nu doar că deţine din 2012 controlul asupra unei părţi din acţiuni, dar controlează INTEGRAL centrul comercial ELAT! Şi totodată blochează ultimele 13% din acţiuni rămase în proprietatea lui Volneanschi, cedate de către acesta în gestiune, pentru recuperarea datoriei, Larisei Nefiodkina, văduva hoţului în lege Valeri Rotari, alias „Zelionnîi”. Anume prin străduinţele lui Usatîi, Nefiodkina este înlăturată de la administrarea companiei şi totodată nu i se plătesc, ei şi celorlalţi creditori rămaşi cu datoriile nestinse, dividendele cuvenite din activitatea companiei ELAT.

Cum reuşeşte asta Usatîi? Cum administrează Renato Usatîi ELAT-ul? Foarte simplu! Printr-un interpus, căruia îi spune Stanislav Rogulschi (cunoscut şi ca Stas Rogulschi). Acesta a devenit director al companiei ELAT (vezi imaginea de mai sus) imediat după atacul raider asupra ELAT-ului din 2012! Şi staţi aşa, că cel mai interesant abia urmează! rogulschi-e_news

Directorul ELAT Stanislav Rogulschi este originar din Bălţi şi este fost colonel SIS! Totodată, printr-o altă „coincidenţă”, el este nimeni altul decât ŞEFUL PAZEI lui Renato Usatîi! Acesta apare deseori lângă Usatîi, fiind alături de acesta inclusiv în momentul reţinerii sale la Aeroport, de către ofiţerii SIS, în octombrie 2015 (vezi imaginea reprezentativă).

Acum se pare că prea devreme s-au apucat Usatîi şi partenerii săi să-l „caseze” pe Volneanschi şi să ascundă sub preş Adevărul despre ELAT! Adevărul, pe care zice el că-l iubeşte, iese la suprafaţă, chiar şi după „20 de terapii chimice”, cum zicea Usatîi recent pe facebook…

Сила в Правде!

Cu respect,
Faşîst.

Va urma

Reclame

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: