Disidentul Balabol, sau Fundația “SOLNTSEVSKAIA BRATVA”, beneficiar al Legii 2%!


lista_ruDe câteva luni primarul de Bălți Renato Usatîi, cunoscut în anumite cercuri de la Moscova cu porecla Hatiko, iar publicului larg de la Chișinău cu numele Balabol, este supus unei terori fără precedent din partea statului capturat Republica Moldova. Curg gârlă presiunile, iar disidentul este sufocat de torturi psihologice, mai ceva ca cele la care a fost supus Soljenițîn în URSS.

Cea mai cruntă lovitură din partea statului capturat a fost primită de Balabol zilele trecute, când Ministerul Justiției capturat de Plahotniuc, dușmanul de moarte al lui Usatîi, pe care acesta îl numea cu ură, până foarte recent, Nanu, a înregistrat Fundația “RENATO USATÎI” în calitate de beneficiar al Legii 2% (dacă nu mă credeți, vedeți imaginea)!

O să amintesc că această fundație este cea care l-a lansat pe Usatîi pe scena politică din Moldova, acesta intrând în peisaj în 2011 nu doar prin calitatea de consilier principal de stat al premierului Filat, coordonator al atacurilor raider la UniversalBankul lui Gherman Gorbunțov și ELATul lui Leonid Volneanschi, dar și ca mare filantrop! Așa o combinație interesantă, de raider, om de stat și totodată filantrop. Fiți de accord, superbă combinație! 🙂

O să amintesc aici și de sursele de finanțare a fundației cu denumire sugestivă. Oficial e vorba de o întreprindere înregistrată într-un apartament din orașul rusesc Nijnii Novgorod, preluată peste noapte de Balabol și care a câștigat până în vara lui 2015 milioane din licitații frauduloase cu RJD (Căile Ferate Ruse), conduse de Vladimir Yakunin, un general KGB, fost rezident în SUA. De fapt însă grosul banilor vine din “obșciakul” organizației criminale de la Moscova “Solntsevskaia Bratva”, sub controlul autorității criminale Grigore Karamalak, alias Bulgaru și al serviciilor speciale de la Moscova, pentru finanțarea proiectelor de promovare a intereselor Rusiei în Moldova.

Prin intermediul acestei fundații de caritate Balabolul spală banii. El personal, sau prin interpuși, donează banii din “obșciakul brigăzii criminale”, astfel spălându-i și legalizându-i, îndreptându-i spre proiecte utile Moscovei în Moldova. Frumoasă caritate, nu?! Dacă nu mă credeți, întrebați-vă cum pro-rusul Dodon a ajuns președinte în Moldova!

Și acum un ultim fapt care merită amintit. În vara lui 2015 Rusia, a doua patrie a disidentului Balabol, care îl adăpostește de “persecutările regimului de la Chișinău”, a interzis toate ONG-urile finanțate din Occident, calificându-le „agenți ai străinătății”!

Vedem că Moldova a luat o altă tactică în privința ONG-urilor finanțate de la Moscova, mai „înțeleaptă”, ca de obicei mioritică! Balabolul acum e disident, persecutat atât de tare de pro-europenii de la Chișinău, că tocmai are un ONG prin care spală bani bandiții și securiștii de la Moscova, încă și cu tratament legal preferențial. Bravo, Moldova! Acum ai nu doar DoDon, dar și DurDom! 😉

Reclame

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: