GRU, SVR şi desantul de propagandă al Moscovei în Moldova. MĂŞTILE JOS!


gru_popov-vladimir„Nu vin acum tancurile ruseşti!”, fraza preferată a detaşamentului de propagandişti ai serviciilor speciale ruseşti din Moldova, coordonat şi finanţat de la Moscova. Indiferent de filiera pe care sunt infiltraţi jurnaliştii şi formatorii de opinie şi auditoriul-ţintă al acestora, pro-rus sau pro-european. Şi de pe paginile „Omegăi” talibanului comunist Petkov, şi din interviurile căpcăunului „Borodaci” Tkaciuk, şi de pe paginile „Newsmakerului” ucenicului ultimului, Soloviov, dar şi din editorialele şi emisiunile Nataliei Morari de la franchiza americană „Europa Liberă” şi „TV7” a „pro-europeanului” Lucinschi, răsună zi şi noapte această frază plină de sarcasm, preluată şi repetată ca papagalii şi de alţii.

„Nu vin acum tancurile ruseşti” răsuna şi în 2011-2014, când serviciile speciale ruseşti coordonau atacul la sistemul bancar al Moldovei, operat prin Shor şi Platon, folosindu-se de contextul favorabil al luptei din alianţa de guvernare dintre Filat şi Plahotniuc. O să amintesc aici că Raportul Kroll ne-a arătat că anume prin găurile negre ruseşti şi-a pierdut urma mai mult de jumătate din miliardul furat. Şi atunci când au fost lansate proiectele politice ale lui Dodon (pilotat până în prezent de SVR), după ce ultimul a fost cumpărat în 2012 din PCRM şi al lui Usatîi (după ce ultimul, asistat de interlopul Grigorii Karamalak, alias Bulgaru şi serviciile speciale de la Moscova, a intermediat tranzacţia de cumpărare a primului).

„Nu vin acum tancurile ruseşti” se spunea şi în 2015, când politicienii au alungat de la protestele stradale tinerii unionişti, pro-România, pro-Occident şi pro-NATO şi după ce au pus „batista pe ţambal” i-au primit acolo cu braţele deschise (prin „coincidenţă”) pe activiştii pro-ruşi ai lui Usatîi şi Dodon, care în ianuarie 2016 au atacat poliţiştii şi clădirea parlamentului, după precedentul 7 aprilie 2009.

„Nu vin acum tancurile ruseşti” se zicea chiar şi în timpul aplicaţiilor militare ale armatei ruse pe Nistru de anul trecut. Tancurile ruseşti, aflate la propriu la câţiva kilometri de Chişinău, se scăldau în Nistru, iar moldovenii ziceau că e tot ok şi ele nu vin!

„Nu vin acum tancurile ruseşti!” se transformă tot mai mult dintr-o frază plină de sarcasm în una idioată. Mai ales după ce recent în spaţiul public au apărut informaţiile din dosarul instrumentat de instituţiile de anchetă din Muntenegru, care incriminează direct doi diversionişti ai GRU, Eduard Shirokov şi Vladimir Popov, de organizarea toamna trecută a unei tentative de lovituri de stat la Podgorica. Dar mai ales după publicarea în presa de la Chişinău a investigaţiei, conform căreia unul din cei doi diversionişti GRU, Vladimir Popov s-a aflat în vara lui 2014 în misiune şi în Moldova! Acesta s-a plimbat în iunie 2014 ca la el acasă prin Chişinău, Tiraspol, Comrat şi Bălţi. Veţi savura idiotismul frazei „cu tancurile” şi ascultând aceste înregistrări audio.

Până la urmă, asta şi este sarcina detaşamentului de propagandişti, să asigure suportul propagandistic pentru grupurile de diversionişti, să le pregătească terenul şi să distragă atenţia de la activitatea acestora, anume prin asemenea „Nu vin tancurile!”, în timp ce diversioniştii îşi desfăşoară activitatea. Nu ştu cum cel din Muntenegru, dar desantul de propagandişti din Moldova îşi face cu brio treaba, de e mândru şi Dzerjinski în mormânt. Aşa cum şi-a făcut treaba şi în 92’, când la Chişinău tot „Nu veneau acum tancurile ruseşti!”.

„Nu vin acum tancurile ruseşti!” a tot spus şi presa de la Kiev, din 1992, când tancurile erau pe Nistru şi până în… 2014. Să le fie ţărâna uşoară lui „Motorola” şi „Ghivi”!

Reclame

Etichete: , , ,

Un răspuns to “GRU, SVR şi desantul de propagandă al Moscovei în Moldova. MĂŞTILE JOS!”

  1. Dan TC Says:

    Pentru a scapa de tot felul influiente externe trebuie de pus la duba rechinii care pun bete in roate Republicii Moldova. Si acestia nu-s chiar asa de multi, in primul rind trebuie de scapat de Usatii, Lucinschi, Victor si Viorel Topa, Sturza, Nastase si Maia. Ulterior totul se va normaliza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: