Balabol Media Holding. Говорит и показывает Солнцевская Москва!


balabol-media-holdingPropaganda pro-rusă de la Chişinău se întăreşte. Gastarbeiterul Renato Usatîi, refugiat de frica Interpolului la Moscova, sub poalele serviciilor speciale ruseşti şi ale Solntsevskaia Bratva, n-o duce chiar aşa de prost cum se boceşte prin live-urile de pe facebook. În pauzele dintre live-uri şi beţiile pe care le trage cu fraţii din Solntsevskaia, Usatîi mai cumpără pe banii „fratelui” şi vecinului Grişa Karamalak, alias Bulgaru, câte un portal de ştiri şi câte o televiziune de la Chişinău! Astfel, frontul de propagandă pro-rusă se regrupează după arestarea Raiderului şi prin cumul agentului rus Veaceslav Platon, aflat în misiune în Ucraina şi Republica Moldova, care a întreţinut din banii furaţi din sistemul financiar- bancar o mare parte din presa de la Chişinău.

Moldnews.md, omg.md, RTR, RU TV, BTV sunt resursele media aflate de mai mult timp la întreţinerea lui Usatîi, care gestionează bugetul autorităţii criminale Grigore Karamalak, alocat sub protecţia SVR, GRU şi FSB de la Moscova luptei pentru puterea de la Chişinău. Războiul mediatic şi frontul de propagandă întreţinut de Karamalak, alături de concernul de presă al lui Dodon este o componentă importantă a războiului hibrid dus de Moscova în Moldova.

Recent, la listă s-a mai adăugat şi TVC 21, controlat de autoritatea criminală Mihail Aizin, alias Kitaeţ, refugiat de mai mult timp în Germania. Postul TV a intrat sub influenţa lui Usatîi prin finanţări operate pe banii lui Karamalak, coleg de lume interlopă cu Kitaeţ. Dar şi independent.md, preluat în urma unor negocieri cu oamenii Ţopilor, şi aceştia refugiaţi, prin coincidenţă, tot în Germania.

Ultima achiziţie pare a fi cea mai interesantă, or dacă celelalte resurse media au o politică editorială clară pro-rusă, independent.md, afiliat platformei DA, întreţinut până acum de Victor Ţopa, aborda o politică editorială pro-Occidentală, e adevărat cu apariţii tot mai dese în ultimul timp ale lui Renato Usatîi, marcând perioada de negocieri ale lui Usatîi cu oamenii Ţopilor.

Astfel, Usatîi îşi încheagă un impresionant holding de propagandă, care îi va servi ca instrument de promovare la Chişinău a intereselor serviciilor speciale şi sindicatului interlop de la Moscova. Scopul urmărit de Usatîi, Karamalak şi partenerii lor de la Moscova este toamna preelectorală 2017 şi anul electoral 2018 de la Chişinău. Atunci holdingul va fi pus la treabă, pentru a acoperi diversiunile politice ale Moscovei în Moldova, planificate şi aprobate deja în birourile serviciilor speciale. Chiar dacă Balabolul nu va mai putea să revină vreodată în Moldova şi va rămâne cu statutul de circar pe facebook, Moscova va găsi alţi gastarbeiteri. Şi alţi balaboli pe care să-i arunce în lupta electorală sub acoperirea presei controlate la Chişinău de vasalul Moscovei, gastarbeiterul făcut de ruşi mogul de presă în Moldova, Renato Usatîi.

Balabol Media Holding. Говорит и показывает Солнцевская Москва! Vizionare plăcută, Solnecinaia Moldavia! Vizionare plăcută, CCA! Vizionare plăcută, SIS!

Reclame

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: