Întreabă-mă, semnalează-mi

Aştept semnalele şi întrebările voastre mai jos, în comentarii. Keep in touch! 😉

Reclame

4 răspunsuri to “Întreabă-mă, semnalează-mi”

 1. Andrian Zaharcenco Says:

  Bună ziua! Mă numesc Andrian, și am o întrebare la D-stră, dacă e posibil să-mi răspundeți. Întrebarea este de așa natură, eu am în vînzare 2-3 tone de vasole și aș dori să le duc în România fiindcă prețul este mai atractiv, puteți să-mi spuneți de ce acte am nevoie și cît o să mă coste taxa de import în România. Vă mulțumesc.

 2. Grigore Says:

  Buna ziua! Va rog sa ma ajutati…vreau sa-mi aduc un sprinter basculant , an 2005 din rominiea…Il procur de la o persoana fizica care la adus in Rominiea din Italia si nu la inregistrat in rominiea….Eu vreau sa l inregistrez in Moldova pe firma…Cum este procedura? Multumesc.

 3. valea Says:

  Buna! Sa zicem ca procur 5 telefoane de acelasi model de pe ebay de la unul si acelasi vinzator.Vinzatorul trimite coletul cu telefoanele.
  Intrebare:E posibil asa ceva sau exista o anumita limita(daca exista limita unde o pot gasi) sau voi fi nevoita sa achit anumite taxe in plus?

 4. Alexandru Says:

  Buna seara! Va rog sa ma ajutati. In 2012 am imatriculat o masina adusa din Germania, am platit taxa de devamare. La moment m.am stabilit cu domiciliu in Romania si as dori sa.mi iau masina cu mine. Intrebarea mea este: pot sa recuperez banii care i.am platit pentru devamare, sau TVA? Sau cum se procedeaza? Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: