(UPDATE) EXCLUSIV! FOTO! Şeful de la Vamă, în stare avansată de EBRIETATE la volan, a provocat un ACCIDENT RUTIER soldat cu VICTIME!


Accident_2_2
UPDATE! După câteva zeci de minute, la apelurile telefonice ale lui Baliţchi, la locul accidentului s-au deplasat un automobil de model MERCEDES BENZ GL de culoare neagră, cu numere de înmatriculare transnistrene 638 (surprins în plan îndepărtat în fotografia reprezentativă), dar şi o SKODA Superb. Totul s-a întâmplat sub ochii ofiţerilor de poliţie, dar şi ai martorilor, printre care apropiaţi indignaţi ai victimelor. Din automobile au coborât mai mulţi apropiaţi ai şefului de la Vamă, printre care şi un oarecare Serghei, afacerist implicat în afacerile cu transporturile de mărfuri. După ce au discutat câteva minute cu Baliţchi, aceştia s-au deplasat spre inspectorii de poliţie (vezi fotografia reprezentativă), cu care au discutat îndelung. Ulterior, în alte câteva minute la locul accidentului a venit un automobil de model VOLKSWAGEN Tiguan de culoare albă, cu nr. de înmatriculare C RT 122, la volanul căruia se afla o femeie. Tudor Baliţchi a urcat în automobilul acesteia, unde a discutat câteva minute cu şoferiţa. Martorii susţin că Baliţchi a coborât din maşina femeii cu un pachet de culoare deschisă. Voi reveni cu detalii!

Accidentul a avut loc duminică seara, în jurul orelor 19:00, la intersecţia străzilor Paris şi Suceava din sectorul Buiucani al capitalei. Directorul Serviciului Vamal, generalul Tudor Baliţchi, aflat în stare avansată de EBRIETATE la volanul unui autoturism de model RANGE ROVER Sport, cu nr. de înmatriculare G TT 555, care era urmărit de echipaje ale Poliţiei, a lovit un autoturism de model Volkswagen Sharan. În urma accidentului au fost răniţi trei pasageri ai automobilului de model Volkswagen, una din victime alegându-se cu comoţie cerebrală. La locul accidentului s-au aflat 4 echipaje de Poliţie, dar şi mai mulţi apropiaţi ai lui Tudor Baliţchi, printre care şi o femeie. Martorii accidentului comunică, că Baliţchi abia de se ţinea pe picioare, de la el mirosea puternic a alcool! Martorii mai susţin, că poliţiştii, care s-au aflat ore bune la locul accidentului, nu au documentat calitativ cazul, fapt care a deranjat martorii, situaţia degenerând în altercaţii între poliţişti şi oamenii adunaţi la faţa locului. De notat că Tudor Baliţchi a mai comis şi anterior accidente rutiere conducând în stare de ebrietate, soldate cu victime. Voi reveni cu detalii! Mai jos vedeţi imagini luate de martori la locul accidentului.

Accident_7_2Accident_6_2Accident_1Accident_3Accident_4Accident_5

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu